Bucureşti 22-23 martie

Cel mai mare eveniment al comunităţii imobiliare din România se apropie!

Înscrierile încep în 27 februarie, ora 10:00 a.m.

Fii pe fază! Avem multe premii pregătite pentru primii 100 de înscrişi.

Despre CPI

În 22 martie, te aşteptăm să te întâlneşti cu colegi de breaslă din toate colţurile României, la a 3-a ediţie Naţională a evenimentului Clubul Profesioniştilor în Imobiliare. Tema de anul acesta, RE-defineşte-te, Real Estate! invită la o analiză în perspectivă a direcţiei în care domeniul imobiliar se îndreaptă, ce etapă rămâne în urmă, ce oportunităţi se deschid, dar şi ce provocări se întrevăd.

Toată această dinamică a pieţei imobilire are un ecou puternic, particular, asupra fiecărei agenţii şi agent în parte. Eşti pregătit pentru anul care urmează? Ce este nevoie să regândeşti pentru a face din 2018 un an extraordinar?

Prezentările, panelurile, trainingurile şi workshopurile pe care le-am pregătit sprijină găsirea unor răspunsuri la această întrebare. Cel mai puternic ajutor însă ştim că îl vei primi chiar din partea comunităţii, iar pentru asta am pregătit pentru întâlnirea din acest an o puternică componentă de networking.

Pentru cei mai buni traineri şi speakeri din ţară, pentru informaţii în premieră, dar mai ales pentru bucuria de a te re-conecta cu cea mai mare comunitate imobiliară din România, te invităm să te alături CPI-ului în 22 martie 2018.

#REinventează-te #REconectează-te #RealEstate

Testimoniale de la participanţi

Echipa CPi

Suntem (partea vizibilă din) echipa CPI Naţional 2018 şi acum pregătim de zor ediţia din acest an. Dacă doriţi să ne transmiteţi ceva, cpi@imobiliare.ro este canalul cel mai sigur.

Alis Stratan

Event manager

Anca Gorgan

Social media, logistică şi soluţii de impas :)

Ionela Corcescu

Înscrieri, confirmare şi stare de spirit pozitivă

Ileana Hojda

Administrativ, recepţie şi optimism general

Daniel Crainic

Parteneriate strategice şi sprijin moral

Ediţii precedente

CPI naţional 2016

Prima ediţie naţională a evenimentului Clubul Profesioniştilor în Imobiliare a avut ca titlu: Inspiră-te. Evaluează şi Planifică. Pregăteşte-te!

Sursa principală de entuziasm a evenimentului a fost însă posibilitatea inedită a imobiliarilor de a se întâlni cu colegi de breaslă din toată ţara. 350 de participanţi au conturat cea mai mare întâlnire a breslei imobiliare din România.
în acest an a avut loc şi prima ediţie a Galei Profesioniştilor în Imobiliare.

Vezi site

CPI naţional 2017

The power of YOU - The power of ALL a fost deviza acestei ediţii, cu o agendă concentrată pe puterea comunităţii şi rezultatele incredibile care se nasc din colaboarea între agenţi.

Vedeta acestei ediţii au fost workshopurile de a doua zi, concepute pentru nevoile breslei şi susţinute de cele mai mari companii de training din România, la care au participat aproximativ 200 de agenţi însetaţi de cunoaştere şi dornici să se dezvolte ca profesionişti în imobiliare.

Vezi site