< Înapoi
Bogdan Comănescu Accelera Speaker 21 Martie
Trainer 22 Martie

Share this speaker

Bogdan Comănescu

Are peste 28 de ani de experienţă naţională şi internaţională în marketing, vânzări şi dezvoltare comercială.

A dezvoltat proiecte în Franţa, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India şi România pentru companii ca Accor, Allianz, Vodafone, Aliat Mercedes, BMW Bavaria Automobile şi încă peste 300 de companii.

Este autorul a numeroase articole publicate în revistele de specialitate şi co-autor al cărţilor ”SECRETELE SUPERVÂNZĂTORILOR” şi ”MAXIM - PSIHOLOGIA MOTIVĂRII FORȚEI DE VÂNZĂRI”.

A primit 2 Titluri de ”SPEAKERUL ANULUI” (2012 şi 2015),acordate de Business Days.A împărţit scena cu Robin Sharma, Paul Martinelli, Alain Cardon şi cu cei mai buni traineri din România.

Este fondator al Accelera® Business Strategy - una dintre cele mai cunoscute firme de training din România şi al ”Merit, Vreau şi Pot!” - cele mai mari seminarii de dezvoltare personală din România.

Oamenii iubesc să lucreze cu Bogdan fiindcă are o extraordinară experienţă de afaceri!

Accelera® Business Strategy  

Înfiinţată în anul 2005, ca filială a Accor Services Academy - Paris, Accelera® este o companie de Training şi Consultanţă specializată în creşterea performanţelor profesionale prin Dezvoltare şi Motivare.

În primii 12 ani de activitate, am livrat rezultate extraordinare pentru mai mult de 300 de companii şi peste 19.000 de cursanţi fiindcă:

  1. Ne implicăm într-un număr mic de proiecte ca să îi putem acorda fiecărui client 110% atenţia şi energia noastră,
  2. Ne implicăm doar în proiecte din domenii în care aveam experienţă foarte mare pentru a-i putea da clientului soluţii valoroase şi
  3. Stăm lângă clientul nostru, cu ambiţie şi tenacitate, până când îşi atinge toate obiectivele.

99,7% dintre clienţi au fost extrem de încântaţi de rezultatele obţinute şi majoritatea lor spun că ”suntem cei mai buni” din România.

Vezi agenda şi înscrie-te Vezi toţi speakerii