< Înapoi
Călin Iepure bizz.club Moderator 21 Martie
Trainer 22 Martie

Share this speaker

Călin Iepure

Călin Iepure, CEO bizz.club Professional Public Speaker, Trainer & Autor Distinguished Toastmaster DTM
Speaker, Trainer & Coach JMT România
Fondator SELLification (The Professional’s Selling Game)
Trainer Certificat Powerful Business Persuasion® Certified LAB Profile® Practitioner
Certified D.I.S.C. Profiler Trainer Bootcamp University & Elite School
Facilitator Leadership Game
Trainer of Trainers & Fondator Școala ALFA

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viaţă este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiţi" atunci când se iveşte oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public şi-a descoperit-o în cadrul organizaţiei Toastmasters, organizaţie pe care a coordonat-o ca şi Guvernator al României.

Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizaţie de Business Networking din România - bizz.club şi este fondator a mai multor startup-uri cu influenţă în sfera educaţională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială, Școala Alfa - Sistemul ALFA de dezvoltare personală şi auto-educaţie.

În calitate de co-autor a mai multor cărţi şi audiobook-uri cum ar fi Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri şi coordonatori de training, Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public, Banii muncesc pentru mine! - Metoda simplă de construire a sistemului de "dresat" bani, Călin s-a specializat în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educaţie financiară, marketing online, management şi îmbunătăţirea proceselor de vânzare.

Succes R-E-A-L în viaţă şi business! Conturează-ţi propria definiţie a succesului

Vezi agenda şi înscrie-te Vezi toţi speakerii