< Înapoi
Ioana Oltean Managing Partner Napoca Imobiliare Speaker 21 martie

Share this speaker

Ioana Oltean

Activeaza in domeniul imobiliar din anul 2009. Este Managing Partner, impreuna cu sotul ei la Napoca Imobiliare, o agentie cu notorietate si cu o ascensiune uimitoare din Cluj-Napoca, brandul existand doar din anul 2014.

Pe tot parcursul activitatii sale, Ioana s-a perfectionat continuu, urmand acelasi drum, neabatandu-se de la obiectivul final. Sustine ca ,,de la agent la antreprenor este un pas simplu, insa a creste si a te mentine este o lupta grea”.

S-a specializat in domeniul imobiliar intrucat este un om al faptelor si considera ca daca faci un lucru trebuie sa il faci bine pana la capat, investind in dezvoltarea profesionala in mod constant. Astfel, detine Licenta in Marketingul Serviciilor Imobiliare, Masterat in Evaluarea Proprietatii, cursuri de calificare profesionala ca agent imobiliar,prezenta la diverse evenimente de business sau delegatii internationale.

Originalitatea, bunul simt, integritatea si profesionalismul se regaseste in fiecare pas cu care inainteaza in orice colaborare sau parteneriat. Ii place sa descopere ,,partea frumoasa” din fiecare om si sa puna in valoare aceasta latura, ii plac calatoriile, designul de proprietati, adora sa isi petreaca timpul alaturi de sotul ei si crede intr-o lume mai putin stresata, mai linistita, mai disciplinata si mai empatica cu cei din jur. Promite ca va crea acel loc unde vor exista acest gen de oameni pentru ca ,,Orice este posibil daca iti doresti cu adevarat”.

Vezi agenda şi înscrie-te Vezi toţi speakerii