< Înapoi
Kazimierz Kirejczyk Jones Lang LaSalle Sp. z o.o. Speaker 22 Martie

Share this speaker

Kazimierz Kirejczyk

Vicepreşedintele Jones Lang LaSalle Sp. z o.o.

Kazimierz Kirejczyk este vicepreşedintele companiei Jones Lang LaSalle Sp. z o.o. În cadrul acestei organizaţii globale, acesta dezvoltă servicii de consultanţă pe piaţa locuinţelor de vânzare din Polonia şi Europa Centrală şi de Est şi este, de asemenea, analist şi comentator cheie din partea companiei JLL privind situaţia pieţei rezidenţiale poloneze. Este unul dintre cei mai importanţi experţi din piaţa locuinţelor de vânzare din Polonia şi susţine dezvoltarea sa de la începutul anilor 1990. De asemenea, este co-fondator şi preşedinte al companiei de consultanţă REAS, care de la 1 decembrie a devenit parte a JLL.

De câţiva ani, Kazimierz Kirejczyk susţine cursuri şi traininguri de instruire privind finanţarea proiectelor rezidenţiale şi a procesului de dezvoltare. El este, de asemenea, autorul a zeci de articole în presa de specialitate, şi a mai multor publicaţii care oferă analize ale pieţei imobiliare din Polonia.

Începând cu iunie 2015, el este prezent în cadrul Consiliului de Arhitectură şi Spaţii Publice din Varşovia, un organism consultativ al primarăriei oraşului. Este membru al Instituţiei Regale a Inspectorilor Autorizaţi (FRICS), al Asociaţiei poloneze a Consultanţilor Imobiliari (PAREA), al Asociaţiei Arhitecţilor Polonezi (SARP) şi al Camerei Arhitecţilor din districtul Mazowieckie (MOIA).

Vezi agenda şi înscrie-te Vezi toţi speakerii