< Înapoi
Marius Şchiopotă Hitch & Mosher Speaker 21 Martie

Share this speaker

Marius Şchiopotă

Marius Şchiopotă este cofondator si Managing Partner al Hitch & Mosher, activand in industria de real estate, inca din 2006. In domeniul in care activeaza crede in gandirea diferita si crede in provocarile acestuia.

Hitch & Mosher s-a pozitionat pe piata de vest a Romaniei, cu incepere din acelasi an, ca una dintre companiile imobiliare cele mai profesioniste, ca un jucator proeminent, actualmente fiind cel mai valoros si apreciat vehicul din domeniu in acest areal, incluzand - insa - si tranzactii de succes la nivel national.

Avand in portofoliu clienti si parteneri de anvergura, cu prezenta nationala si internationala, cu peste 5.000 de tranzactii realizate in fiecare an, cu tranzactii in domeniul agricol de peste 40 de milioane de euro si pe segmentul cladirilor de birouri, in special in Cluj - Napoca, in ultimii doi ani, de peste 16 milioane de euro, Hitch & Mosher este cea mai titrata companie imobiliara din vestul tarii.

Pe segmentul rezidential, proiecte foarte apreciate si bine cotate ca si Vox Vertical Village, Uranus Plaza, Adora Forest, Campeador Residence Timisoara, fac obiectul portofoliului exclusiv al companiei, reprezentand, la randul lor, cartea de vizita a acesteia.

Vezi agenda şi înscrie-te Vezi toţi speakerii