< Înapoi
Octavian Pantiş Trainer, autor si antreprenor de succes. Speaker 21 Martie

Share this speaker

Octavian Pantiş

A câştigat premiile “Trainer of the Year” pentru 2010 şi “Best Speaker” la Conferinţa Training 2007. Octavian Pantiş este membru al Professional Speakers Association for Europe.

Octavian este autorul celor mai bine vândute audiobookuri din colecţia self help editată de Humanitas, audiobookuri cu tema Time Management, Practical Leadership, Change Management si Communication Skills.

Cartea sa Musai List, publicată in noiembrie 2012 la Editura Publica, este deja un bestseller al categoriei ei şi se bucură de un feedback foarte bun din partea cititorilor.

Octavian Pantiş a fondat in 1999 TMI Training & Consulting, ca birou în Romania al companiei internaţionale de training şi consultanţă TMI, înfiinţată în 1975 în Danemarca. TMI România a primit de două ori titlul “Compania de Training a Anului”, pentru 2007 la gala inaugurală Business-Edu şi pentru 2010, la ceremonia din Martie 2011.

A fondat in 2004 compania Qualians, devenită azi una dintre principalele companii de consultanţă in resurse umane din România, companie care a preluat din 2016 şi licenţa şi echipa TMI.

A găzduit cele mai mari conferinţe cu speakeri străini, cu Philip Kotler în 2005 (www.kotler.ro) şi cu Jack Welch (www.welch.ro) în 2008. Audienţa a depăşit de fiecare dată 1000 de participanţi.

Octavian Pantiş este absolvent de ştiinţe Economice - Relaţii Economice Internaţionale şi şi-a continuat studiile cu specializări în Marketing şi Entrepreneurship. Are o certificare internaţională conferită de TMI pentru a conduce o serie de programe de training şi consultanţă. Este Certified Professional Behavior Analyst (CPBA) şi Certified Professional Values Analyst (CPVA) de către Success Insights International.

Mai multe despre Octavian:
  • LinkedIn: http://ro.linkedin.com/in/octavianpantis
  • YouTube: http://www.youtube.com/user/TMIRomania/videos?view=0
  • Blog: www.octavianpantis.ro
  • Cartea Musai List: www.musailist.ro
  • Qualians: www.qualians.com
Vezi agenda şi înscrie-te Vezi toţi speakerii