< Înapoi la agenda
Ora: 11:30

Share this workshop

Business Model Canvas

Poziţionare, strategie şi identificarea oportunităţilor în piaţă

"Mulţi oameni când descriu mediul de business în care îşi desfăsoară activitatea, folosesc cuvinte precum: “volatil”, “ambiguu”, “nesigur” etc.  Sesiunea Business Model Canvas contribuie la clarificarea oportunităţilor din business pentru a vă ajuta să obţineţi rezultate mai bune. În cadrul workshopului vom folosi un instrument care să vă ajute să vă stabiliţi o mai bună poziţionare pe piaţă, să identificaţi strategiile posibile şi să extrageţi acţiuni care vor conduce la implementarea strategiei.

Structura şi metoda de lucru pe care împreună o vom aborda, vă oferă o vedere de ansamblu şi este aplicabilă în viaţa de zi cu zi pentru o mai buna adaptare la provocările din piaţă.”

O sesiune care să-i ajute pe participanţi să-şi stabilească foarte bine poziţionarea. Să aleagă ce vor să facă în această piaţă dificilă detaliat. Să decidă şi ce nu sunt dispuşi să facă - una din componentele esenţiale ale unei strategii, după cum spune şi Michael Porter - choosing what not to do. Business Model Canvas, oferă un template foarte precis şi bine structurat în care oamenii să-şi aseze business-ul. Dacă-l fac cum trebuie, implementarea şi activităţile de zi cu zi decurg natural de-acolo.

Structura şi metoda de lucru pe care împreună o vom aborda, vă oferă o vedere de ansamblu şi este aplicabilă în viaţa de zi cu zi pentru o mai buna adaptare la provocările din piaţă.

Despre Mihai Maresescu

Mihai este lead trainer la Qualians si este certificat in Gandire Strategica si Time Management.  Cu o experienta considerabila atat in mediul corporate cat si in zona de antreprenoriat, Mihai ofera o perspectiva completa la provocarile pe care participantii le au in business-ul lor, ajutandu-i astfel sa obtina rezultate mai bune.

Prin urmare, misiunea sa este de a facilita progresul atât în viaţa profesională cât şi în viaţa personală a tuturor celor care participa la workshop-`urile Qualians.

Înscrie-te la workshop Înapoi la agendă