< Înapoi la agenda
Ora: 14:00

Share this workshop

Storytelling in Business

Zilnic suntem fascinaţi de puterea poveştilor! Am văzut cum se poate motiva o persoană şi chiar o echipă cu ajutorul lor. Am simţit pe propria piele cum se pot culege multe lecţii pentru propria dezvoltare personală şi profesională.

În afaceri, povestea poate incita la acţiune, poate comunica cine eşti, poate comunica cine este compania ta, poate vinde, poate stimula atragerea de colaboratori, poate tempera zvonurile şi poate să-i conducă pe oameni în viitor.

În acest workshop de 2 ore, în primul rând te vei simţi nemaipomenit şi nu te vei plictisi!

Pentru că vei afla şi vei testa ingredientele cheie ale unei poveşti. Vei afla cum pot fi ele integrate cu impact în orice discuţie personală şi vei învăţa cum să te credibilizezi ajutorul unei poveşti, chiar şi atunci atunci când te stai la o cafea cu un client, partener sau coleg. şi nu în ultimul rând, vei invăţa cum poţi inspira oamenii cu ajutorul poveştilor, ajutându-i să ajungă la rezultate. Iar la final, vei pleca acasă cu cel puţin o poveste!

Concret, vei afla (şi vei testa):

  • Care sunt cele 33 de poveşti pe care le spunem în Business
  • Care sunt ingredientele unei poveşti de succes
  • Cum să te diferenţiezi apoi prin storytelling
  • Care este şi cum sa pui în scenă cea mai importantă poveste a ta
  • Cum să te credibilizezi cu ajutorul poveştilor
  • Care sunt cei 7C ai poveştilor de succes
  • Cum să comunici mai eficient şi să influenţezi prin storytelling
  • Cum să-ţi dezvolţi brandul personal folosind storytelling

Trainer & Facilitator

Călin Iepure

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viaţă este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiţi" atunci când se iveşte oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public şi-a descoperit-o în cadrul organizaţiei Toastmasters, organizaţie pe care a coordonat-o ca şi Guvernator al României.

Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizaţie de Business Networking din România - bizz.club şi este fondator a mai multor startup-uri cu influenţă în sfera educaţională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, BaniiMuncesc.ro – Program complet de educaţie financiară şi De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială.

În calitate de co-autor a mai multor cărţi şi audiobook-uri cum ar fi Banii muncesc pentru mine - Metoda simplă de construire a sistemului de "dresat" bani, Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri şi coordonatori de training, Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public, Călin s-a specializat în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educaţie financiară, marketing online, management şi îmbunătăţirea proceselor de vânzare.

Călin colaborează cu imobiliare.ro si CPI din anul 2013, în calitate de trainer, speaker, facilitator şi consultant şi este creatorul de context a primului Bootcamp Imobiliar din România.

Înscrie-te la workshop Înapoi la agendă