Anul acesta folosim o aplicație specializată pentru evenimentul CPI Național. Whova (huva) îți dă acces la Agenda, Speakeri, Materialele acestora și multe altele. Poți chiar interacționa cu toți ceilalți participanți din conferință, și poți fi abordat cu privire la diverse oportunități de business. Înscrierea la eveniment, în ziua evenimentului, este posibilă doar cu aplicația instalată.

Iată un scurt ghid mai jos

Cum descarci aplicația?

Whova este gratis pentru toți participanții. Pentru a descărca aplicația, folosește oricare din metodele de mai jos

  • Deschide Apple Store sau Google Play, din telefon, și caută aplicația Whova
  • Folosește linkul de AICI în browserul web din telefonul tău.
Cum să dai Sign In?

1. Opțiuni de Sign in

  • Introdu adresa de email pe care ai folosit-o la înregistrare.
  • Poți folosi de asemenea un cont de social media

2. Introdu o parola și numele tău

3. Editează profilul

Participanții vor vedea acest profil și vor interacționa cu tine (fă-l să arate bine). Poți edita profilul oricând, dând click pe poza ta, sau accesând meniul din stânga sus.

4. Accesează pagina evenimentului

Aplicația te redirecționează automat spre pagina evenimentului.

Daca evenimentul nu apare automat, folosește funcția search. Când ai gasit evenimentul CPI National 2020, click pe butonul Join. Folosește codul CPI2020 când ți se cere.


Funcționalitățile aplicației

1. Agenda

Caută sesiune - Whova îți dă toate sesiunile existente în cele 2 zile de eveniment. Poți căuta o sesiune după titlu, speaker sau locație.

Program Personal în My Agenda

Poți salva toate sesiunile pe care dorești să le vezi, împreună cu materialele speakerilor, etc. Îți poți programa chiar și o alarmă înainte de sesiune, pentru a ști când începe.

2. Participanți

Fă networking - Cu un pic de planificare, îți poți face rost de contacte valoroase. Explorează lista de participanți. Îi poți căuta după nume, companie sau titulatură. Poți vedea profilurile lor, dând click pe numele lor. Poți să îți notezi ceva despre ei sau le poți cere datele de contact.

Conexiuni recomandate pentru tine

Click pe Recommended din lista Attendees (participanți) pentru a descoperi conexiunile recomandate de către aplicație. Poate proveniți din același oraș, aveți pasiuni comune sau ați fost la aceeași facultate. Asigură-te însă că ai completat toate informațiile în profilul tău.

Salută, mesagerie în aplicație sau Chat Privat | Poți saluta orice participant cu un simplu click.

Sau poți începe o conversație cu mesajele din aplicație. Cu un click pe butonul din dreapta sus, poți invita și alți participanți la discuție. Așa ai schimbat conversația într-un grup privat.

Meeting Scheduler - Programator de întâlniri

Folosește programatorul pentru a planifica o întâlnire cu cineva din conferință. Dacă îți este acceptată cererea, vei primi o notificare și întâlnirea este programată în agendă.

Community board - Locul comunității

Creează subiecte de discuție, interacționează cu ceilalți chiar înainte de eveniment. Poți programa activități împreună, poți pune întrebări organizatorilor sau chiar organiza o cină. Sparge gheața acum, merită!

For Blackberry or Windows Phone, Click here