Ediţia Naţională

Ai fost sau nu la CPI-Ediţia Naţională?

10 - 11 februarie, 2016

Indiferent de răspuns, ţi-am pregătit un rezumat la tot ceea ce s-a întâmplat
în cadrul celei mai mari întâlniri a breslei imobiliare din România.

Număr de participanţi: 400

Ore dedicate agenţilor: 22

întâlnirea noastră a primit multe aprecieri pozitive
din partea pieţei imobiliare, generând şi un ecou
puternic în media (online şi TV).

Feedback

Totuşi, dacă ai fost la CPI, ne-ar ajuta mult şi feedback-ul tău.Completează chestionarul şi pune-ţi amprenta în organizarea următoarelor evenimente CPI -> mai valoroase pentru breasla imobiliară!

Feedback-ul tăudurează doar 3 minute

Prezenţă TV: CPI la BiziDay, cu Moise Guran

Vezi filmarea de la minutul [43:04]

Poze, video şi statisticile imobiliare

Articole scrise în media naţională

Testimoniale de la participanţi

Gabriel Voicu Coldwell Banker, Bucureşti

"Profesionalism, dinamism, eficienţă. Acestea sunt doar o mică parte dintre caracteristicile Imobiliare.ro. Suntem încântaţi de parteneriatul pe care îl avem încă din 2009 şi ne bucurăm că în cadrul evenimentului din 10 februarie ne-am numărat printre câştigători. Este un concept de eveniment unic pe piaţa imobiliară care ne motivează să fim mai buni şi mai profesionişti de la an la an."

Cătălin Priscorniţă Blitz Imobiliare, Cluj-Napoca

"Gala Profesioniştilor în Imobiliare a fost cu adevărat un eveniment de gală, un Oscar al industriei imobiliare româneşti, la care ne bucurăm că am luat parte [..] Evenimentul ne-a oferit posibilitatea de a face cunoştinţă cu elita imobiliară naţională, de a participa la sesiuni de traininguri şi workshopuri ce au abordat subiecte actuale din piaţa imobiliară, iar impresia generală a fost una pozitivă, de deschidere, respect şi colaborare cu ceilalţi actori ai pieţei."

Răzvan Cuc RE/MAX România

"Consultanţa imobiliară este o piaţă cu un potenţial fantastic în România şi cred că astfel de evenimente sunt factori care pot da plusul de energie de care avem nevoie pentru a profesionaliza cu adevărat această breaslă. M-am bucurat să văd mulţi colegi din industrie reuniţi de interesul comun pentru normarea industriei şi deschidererea spre colaborare, la fel cum m-am bucurat să văd un interes tot mai accentuat al agenţilor imobiliari de a-şi profesionaliza serviciile prin sistemul de reprezentare exclusivă a clienţilor - care după părerea mea este cheia schimbării spre o nouă eră în evoluţia industriei de real estate din România. Felicit organizatorii pentru ideea evenimentului şi energia de care au dat dovadă in organizarea lui şi îmi doresc ca CPI Naţional să se dezvolte în anii următori, pentru folosul şi bucuria tuturor celor care vor o piaţă imobiliară matură."

Popescu Mihai-Marian Hitch&Mosher, Timişoara

"Pentru mine, CPI a fost o experienţă fenomenală. Participarea la CPI este un must mai ales pentru cei intraţi mai nou în domeniu. Am învăţat multe lucruri în cele 2 zile de eveniment. Am apreciat foarte mult workshopurile din a doua zi despre Persuasiune şi Time Management. Chiar am şi aplicat între timp principiile învăţate şi s-au dovedit a fi foarte utile."

Neagu Gabriela Force Imob, Ploieşti

"Am fost surprinsă de amploarea evenimentului şi de informaţiile utile. Am avut ocazia să cunosc şi să discut cu agenţi din diferite zone ale ţării. Per total, mi-a plăcut cum a decurs evenimentul şi mi-a dat energie. A doua zi când am revenit la birou am avut un imbold de a face lucruri!"

David Grigorescu ZooomCity, Bucureşti

"Cred foarte tare în Clubul Profesioniştilor în Imobiliare. Consider că CPI-ul are un rol foarte important în activitatea noastră de agenţi imobiliari mai ales pe partea de networking. La eveniment am avut parte de "networking sănătos" cu agenţi din alte oraşe şi a fost interesant să aflu ce se întâmplă în alte părţi ale ţării."

Tu eşti CPI!

Împreună schimbăm paradigmele breslei imobiliare din România!

Feedback-ul tăudurează doar 3 minute

Parteneri