cpi national 2019

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare este cea mai puternică și mai mare comunitate de real estate din România, creată la inițiativa Imobiliare.ro, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi ajută în dezvoltarea personală, profesională și în accelerarea afacerilor lor.

Organizăm de 10 ani evenimente la nivel regional, dar și la nivel național pentru breasla imobiliară. Doar anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au luat parte la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca, iar la CPI Național am reușit să reunim, în cele două zile de conferințe și workshop-uri, 450 de agenți imobiliari și reprezentanți ai marilor dezvoltatori activi în România.

Ediție după ediție, am oferit participanților numeroase oportunități de networking, am pus în discuție subiecte de interes și date statistice relevante, am analizat împreună perspectivele pieței imobiliare, am venit cu soluții dedicate accelerării business-urilor din real estate și am adus în fața publicului speakeri de top.

eveniment cpi iasi 2018

În 2019, sărbătorim un deceniu de evenimente marca CPI cu o ediție cu adevărat specială pentru că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și sesiuni de training în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

pachet vip cpi

Pentru prima oară pregătim nu unul, ci două paneluri de discuţii, pentru a studia lumea imobiliarelor, atât la nivel macro, de trenduri şi aşteptări, cât şi la nivel regional. Cei mai buni jucători din real estate abia aşteaptă să preia microfonul.

Cele mai avansate workshop-uri de până acum vor fi organizate la CPI Național 2019. De la modalitățile în care poți să îți pregătești business-ului pentru următoarea perioadă, la educarea financiară, pregătirea firmei din punct de vedere legal, ultimele noutăţi din HR şi până la stăpânirea emoţiilor pentru un discurs desăvârşit, le oferim participanților informațiile și instrumentele necesare pentru a obține succesul în imobiliare.

CPI Național 2019 se va încheia, așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, cu o nouă ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, o altă inițiativă Imobiliare.ro, care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică pe termen lung.

Viziunea Imobiliare.ro pune accent pe dezvoltarea unei comunităţi imobiliare puternice, care îşi fundamentează deciziile de business pe cunoştinţe calitative, provenite din studii şi analize aplicate pe piaţa din România şi observarea realităţilor imobiliare a altor ţări cu context de dezvoltare similar. Acesta este și motivul pentru care am lansat această platformă editorială, Conținut pentru Profesioniștii în Imobiliare, prima din țară dedicată dezvoltării personale și profesionale a agentului imobiliar și informării dezvoltatorilor.