CLUBUL PROFESIONIȘTILOR ÎN IMOBILIARE

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare este cea mai puternică și mai mare comunitate de real estate din România, creată la inițiativa Imobiliare.ro, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi ajută în dezvoltarea personală, profesională și în accelerarea afacerilor lor.

Organizăm de 11 ani evenimente la nivel regional, dar și la nivel național pentru breasla imobiliară. Doar în 2019 au participat aproximativ 1.600 de profesioniști – agenți, dezvoltatori și investitori, dar și tineri aflați la început de carieră în real estate. În 2020, reprezentanți ai industriei imobiliare ne-au fost alături la ediția a V-a a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, primul eveniment dedicat exclusiv jucătorilor din real estate-ul românesc difuzat live, online.

EDIȚII ANTERIOARE

REGIONAL

NAȚIONAL

GALA

#ÎmpreunăOnline #ProfesionistÎnImobiliare #EfecteleCOVID-19

Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în perioada tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

Urmărește-ne pe social media și vei afla primul când se organizează evenimente marca CPI. Este vremea profesioniștilor!

ECHIPA CPI

Corina Vârlan

Editor

Anda Manea

Social Media Manager

Alex Dozsa

B2B Marketing Coordinator

Lucian Husac

Graphic Designer

Daniel Crainic

CMO

Adriana Lefter

Editor