Conţinut pentru Profesioniştii în Imobiliare, o inițiativă Imobiliare.ro, este prima platformă editorială online din România dedicată dezvoltării personale și profesionale a agentului imobiliar. Conținutul constă în articole și analize legate de piața imobiliară și activitatea brokerilor imobiliari, dar cuprinde mult mai mult decât atât.

Astfel, materialele publicate pe platformă abordează și domenii precum piața construcțiilor, arhitectură sau dezvoltări rezidențiale noi, evoluția acestor segmente reprezentând indicatori importanți pentru dezvoltarea business-ului agenților imobiliari. În plus, specialiști în dezvoltare personală vor oferi, periodic, informații despre îmbunătățirea și eficientizarea activității. Mai mult, pentru că trăim într-o epocă în care tehnologia are avantaje certe – atât în comunicare, cât mai ales de natură comercială – platforma are o rubrică dedicată acestui domeniu.

CPI

Articolele publicate pe ”Conţinut pentru Profesioniştii în Imobiliare” sunt scrise sau validate de Andrei Panait, jurnalist cu o experiență de peste șapte ani în presa de profil, la publicații precum ”Adevărul” și ”Forbes România”.

”Obiectivul nostru pentru această platformă este dezvoltarea business-ului fiecăruia dintre cei ce o vor urmări. Credem că articolele publicate vor fi o bună sursă de informare pentru brokerii imobiliari, care să însemne pentru ei creşterea numărului de tranzacţii şi totodată ne propunem să ridicăm nivelul de calitate a serviciilor și a pieței imobiliare în general”, spune Adrian Erimescu, cofondator și CEO al imobiliare.ro.

Această iniţiativă a Imobiliare.ro s-a născut ca urmare firească a acţiunilor continue de sprijinire a spiritului profesionist al breslei imobiliare din România. Viziunea Imobiliare.ro pune accentul pe dezvoltarea unei comunităţi imobiliare puternice, care îşi fundamentează deciziile de business pe cunoştinţe calitative, provenite din studii şi analize aplicate pe piaţa din România şi observarea realităţilor imobiliare a altor ţări cu context de dezvoltare similar.