Proprietarii din România sunt mult mai dispuși să colaboreze cu agențiile imobiliare pentru a-și vinde locuințele, după perioada de blocaj apărută pe fondul măsurilor stricte luate de autorități în vederea combaterii răspândirii noului coronavirus la nivelul populației.

În momentul de față, 75% dintre proprietari vor să colaboreze cu agenții imobiliare, fapt care arată că la nivelul pieței s-a inversat practic proporția față de perioada dinainte de apariția COVID-19.

Mai mult, 98% dintre proprietari acceptă deja vizite, cu respectarea recomandărilor făcute de autorități și utilizarea materialelor de protecție, iar cerere există. Astfel, 80% dintre respondenții unui sondaj Imobiliare.ro au confirmat că, la ora actuală, caută în continuare să achiziționeze o locuință. Doar 7% au renunțat la decizia de cumpărare pe fondul situației generate de pandemie.

Numărul de leaduri s-a dublat în prima parte a lunii mai față de prima jumătate a lunii aprilie, iar prețurile rămân relativ constante. Află mai multe informații AICI.

Datele arată o revenire clară a pieței. Află mai multe! Te invităm să participi, pe 27 mai, la un webinar CPI special alături de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu, pe tema „Împreună Back in business! Care este The New Normal”. ÎNSCRIE-TE ACUM!

Citește și: Câte imobile s-au vândut în aprilie în România? DATE OFICIALE

Citește și: Cum se vede din Cluj realitatea de pe piața imobiliară, după 15 mai? „Normalitatea care a existat înainte de pandemie nu va fi aceeași și după”

Citește și: Volumul lucrărilor de construcții, în creștere în primul trimestru din 2020

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *