Light Dark

Pentru că mai este doar o săptămână până la CPI Național, am stat de vorbă cu trainerii care vor susține workshop-urile din cadrul evenimentului.
CPIPlanificarea și luarea deciziilor sunt elementele cheie pentru succesul unei afaceri, indiferent de domeniu, iar serviciile de consultanță imobiliară nu fac excepție de la această regulă. O axiomă ușor de pus în cuvinte, dar greu de aplicat în realitatea profesională cotidiană. Workshop-urile ”Inteligența strategică. Cum iei cele mai bune decizii pentru business?” și ”Gândește în rezultate. Cum planifici pentru un succes pe termen lung”, susținute de Robert Iancu și Petruș Stuparu, traineri în dezvoltare pesonală în cadrul companiei TrendConsult, ce vor avea loc la evenimentul CPI Național (10-11 februarie, București), sunt gândite pentru a ușura implementarea acestor procese.

Cele două workshop-uri susținute de specialiștii de la TrendConsult vor avea loc în a doua zi a evenimentului. Puteți consulta AICI agenda CPI Național.

Pentru a afla mai multe despre aceste două workshop-uri, am stat de vorbă cu Robert Iancu. Iată ce am aflat:

CPI: În ce fel pot fi utile aceste workshop-uri unui agent imobiliar din România zilelor noastre?

Robert Iancu: [Vor învăța] să descopere potențialul pieței și să profite de fiecare oportunitate, să acceseze toate resursele cu care să-și maximizeze șansele de reușită, să prioritizeze activitățile în funcție de productivitatea lor, să construiască relații de parteneriat durabile în timp versus să se concentreze pe rezultatul imediat, să își asume responsabilitatea pentru rezultatele pe care le obțin.

CPI: Ce face cu adevărat special workshopul pe care îl vei susține la CPI Național?

Robert Iancu: Programele de dezvoltare livrate de TrendConsult folosesc învățarea experiențială pentru a genera descoperiri personale puternice în rândul participanților și a declanșa dorința de schimbare comportamentală. Aceste programe îmbină învățarea cu jocul, reușind să creeze un mediu viu și incitant, propice învățării în condiții relaxate.

CPI: Ce pierd dacă decid să nu particip la aceste workshop-uri?

Robert Iancu: Învățare, Joacă, Fun, Dinamism! Experiența zilei! Experiența este un profesor puternic. În situațiile concrete de la locul de muncă poate fi uneori extrem de costisitor să înveți din greșeli. În cadrul unui program de învățare această valoroasă metodă implică mult mai puține riscuri. Participanții experimentează și înteleg modul în care comportamentul lor se poate modifica pentru a influența în mod semnificativ și pozitiv performanța.

Despre traineri

iancuRobert Iancu a absolvit facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Universităţii Romano-Americane din Bucureşti. În timpul studiilor, a obţinut o bursa constând într-un internship în departamentul de marketing al uneia dintre cele mai mari companii producătoare de vopsea din Portugalia, Duquebel Fabrica de Tintas e Vernizes. A urmat apoi cursurile masterului în Brand Management.

Şi-a început cariera în Organizaţia de Studenţi VIP România (Voluntari pentru Idei şi Proiecte) organizând proiecte naţionale pentru studenţi pe teme de dezvoltare personală şi marketing, lucrând astfel cu parteneri precum Raiffeisen Bank, Danone, eJobs, Nestle. De asemenea, a facilitat încă din facultate workshopuri pe teme precum branding şi creativitate.

Capacitatea de lucru în echipă şi disciplină provin şi din cariera sportivă de performanţă, Robert făcând parte din lotul naţional de Karate Tradiţional al României şi fiind multiplu medaliat naţional şi internaţional.

Ca speaker, Robert livrează programe cu scop de învăţare cu accent pe Creativitate, Teambuilding şi Personal Branding, către grupuri cuprinse între 10 şi 150 de persoane, reuşind astfel să genereze reacţii la nivel emoţional şi la nivelul deciziilor individuale.

La Trend Consult Robert a luat parte la dezvoltarea şi livrarea programelor de învăţare pentru clienţi precum: Raiffeisen Bank, OMV Petrom, Coca Cola HBC, WWF, Kaufland Romania, HART Consulting, Rewe Group, RBC, Metropolitan Life şi alţii.

În vara anului 2014 Robert a fost trainerul atelierelor de antreprenoriat din cadrul proiectului “Ţara lui Andrei” organizat de Petrom România. La proiect au participat peste 500 de copii cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani.

Petruș Stuparu 

petrus stuparuAbsolvent al Facultății de Relații Economice Internaționale și cu o perioadă a studenției petrecută la Universitățile din Trieste și Barcelona, Petruș a ales să păstreze în formarea sa plăcerea de a se juca.
Fie că folosește jocul de cuvinte sau joaca cu noțiuni și situații, a înțeles că această activitate este doar un mijloc către o formă de învățare.

Petruș este parte a echipei Trend Consult din 2007, timp în care a livrat soluții de business în 8 țări pentru companii din industrii precum cel bancar, telecomunicații, automotive, oil&gas, FMCG. În cadrul Trend Consult, Petruș a devenit licențiat al companiei canadiene Eagle’s Flight în învățare experiențială.
Abilitățile și expertiza le aplică în calitate de coordonator al diviziei Team Culture Practice, poziție din care oferă consultanță creativă sub forma unor proiecte de tip workshop, teambuilding, discursuri și conferințe în vederea cresteii nivelului de performanță al echipelor.