CPI 24.04, cu Nicu Zegheanu: vanzarea, intre relatie si rezultat

Profesionisti imobiliari, luna aceasta avem din nou un oaspete de seama: a pregatit profesional peste 40 de companii nationale si multinationale, are expertiza in leadership, vanzari, relatii cu clientii si resurse umane, soseste de la Timisoara special pentru Clubul Profesionistilor in Imobiliare.

zegheanu

Eliberati-va agendele miercuri seara pentru o intalnire plina de substanta cu Nicu Zegheanu! Vom analiza impreuna cum putem pozitiona vanzarea, intre relatie si rezultat.

Puncte atinse in prezentare:

– A vinde presupune mai intai a te vinde
– Tu ce vinzi? Cum esti perceput de ceilalti? Tu ai cumpara de la tine?
– Cum sa te centrezi pe relatii ca sa ai rezultate si sa vinzi
– Indicatori afectivi ai clientului in procesul de vanzare

buton

Nicu Zegheanu, mai pe larg:

Si-a inceput cariera din anii studentiei ca profesor de stiinte socio-umane, ulterior a lucrat in vanzari, iar de 8 ani lucreaza in domeniul resurse umane in special in partea de training si consultanta.
Detine un masterat european in educatia adultilor si o certificare pentru utilizarea instrumentului de analiza comportamentala ‘Predictiv Index’. In 2008 a castigat premiul ‘Cea mai buna prezentare la Business-Edu’08′, in conferinta de Resurse Umane.
Nicu are in portofoliul peste 40 de companii nationale si multinationale in care a desfasurat programe de training si consultanta.

Agenda evenimentului din 24 aprilie:


18:00 – 19:00 Networking
19:00 – 19:15 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde
19:15 – 21:00 Nicu Zegheanu – Vanzarea, intre relatie si rezultat
21:00 Networking

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.
Taxa de participare la eveniment este 10 euro pentru persoanele care isi vor confirma prezenta pana in data de 24 aprilie (inclusiv) ora 15:00, si de 15 euro pentru restul participantilor.

 buton