CPI 30.01, cu Lorand Szasz: 7 elemente cheie pentru o viata de succes

La multi ani, profesionisti imobiliari! Pentru a incepe anul in forta va asteptam la prima sesiune motivationala din 2013, la care invitat special va fi unul din cei patru speakeri ai anului desemnati de Business Days, domnuuuul Looooooraaaaaaaand Soares-Szasz! Sloganul sau personal: Love to educate!

Dintr-un lung sir de experiente si prezentari, Lorand a extras pentru intalnirea noastra,

7 elemente cheie pentru o viata de succes:

Care este atitudinea potrivita pentru a avea succes in viata?
Cum sa iti cresti performanta in vanzari si in viata aplicand cele 7 elemente cheie?
Care sunt acele secrete care iti pot transforma complet viata profesionala?
Cum sa avansezi repede in cariera?
Cum sa atragi oameni avand o atitudine potrivita?
Vom incheia seara cu o analiza imobiliara complexa, realizata de AnalizeImobiliare.ro si Imobiliare.ro, care va concluziona anul 2012 din punct de vedere al segmentului rezidential, incercand sa extragem tendintele anului 2013.

Lorand Szasz, despre el:

Am inceput ca gradinar la o mica firma in Portugalia si in mai putin de 3 ani am ajuns sa lucrez in cadrul celei mai mari firme de business coaching din lume, ca si manager de dezvoltare. Experienta si cunostintele pe care le-am dobandit in cadrul acestei firme mi-au conferit expertiza pentru a putea lucra in programe de mentoring cu firme de top in Portugalia. Dupa experienta si parcursul de succes obtinut intr-o tara straina am decis sa revin in Romania. Asa a luat nastere Coaching4You, prima firma de antrenori de afaceri din Transilvania si singura firma din Romania care foloseste sistemul de coaching folosit in cea mai mare firma de business coaching din lume. Dupa doar 4 ani de activitate am ajuns in top cei mai buni speakeri din Romania, in Decembrie 2012 am fost ales ca „Speakerul anului 2012” pe baza calificativelor oferite de participantii la Business Days, cele mai mari evenimente business din Romania.

 

 

 

Agenda evenimentului din 30 ianuarie:

18:00 – 19:00 Networking
19:00 – 19:15 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde
19:15 – 20:15 Lorand Szasz – 7 elemente cheie pentru o viata de succes
20:15 – 21:00 Analiza pietei imobiliare rezidentiale pentru anul 2012
21:00 Networking

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.

Taxa de participare la eveniment este 10 euro pentru persoanele care isi vor confirma prezenta pana in data de 29 ianuarie (inclusiv) ora 15:00  si de 15 euro pentru restul participantilor.

Va asteptam!