CPI – Dezvoltare personala. Primul modul de training pentru profesionisti.

Dupa cum deja multi dintre dumneavoastra stiti, sub umbrela CPI a luat nastere initiativa CPI – Dezvoltare personala. Este vorba despre moduluri de training orientate catre domeniul imobiliar bineinteles si sustinute de profesionisti cu o experienta vasta si diversa.
Aceasta initiativa nu a aparut la intamplare, ci dintr-o nevoie care se fac resimtita din ce in ce mai puternic: educarea continua – dezvoltare a unui potential pe care fiecare il detine, dar care nevalorificat si neslefuit, impiedica adevaratul profesionist sa se manifeste.
Prin urmare, daca esti un agent imobiliar care considera ca se pot face afaceri mai bine si mai eficient, dar e nevoie de autoeducare si autodepasire esti asteptat sa asculti ce au de spus trainerii ce vor sustine primul modul de dezvoltare personala, in data de 12 octombrie:

ileana_preda
Ileana Preda,

Top Agent la Re/Max Star Imobiliare, cu o experienta importanta in domeniul imobiliarelor, acumulata in Romania si in SUA. Tema prezentata de Ileana este: „Mit sau realitate – intermediere sau exclusivitate?”

dragoteanu
Dragos Dragoteanu,

Manager Euroest si formator de opinie, un glas ascultat de cei care vor sa inteleaga mai bine lumea imobiliara, va prezenta „Piramida imobiliara”

daniel_tudor
Daniel Tudor,

director al Diviziei Imobiliare din cadrul Volksbank, va vorbi despre „Agentiile imobiliare ca integratori de servicii – viziune laterala tip one-stop-shop”

Cand:
12 octombrie, intre orele 09:00 – 15:00
Receptia participantilor se face intre 8:30-9:00

Unde:
Hotel Golden Tulip Times – Sala Panorama, str. Decebal nr. 19, Bucuresti

Fee:
30 de eur + TVA
25 de eur + TVA pentru toti participantii care vor confirma prezenta pana in data de 11 octombrie

Confirmari:
Va asteptam sa va anuntati participarea la adresa: alis.brebu@imobiliare.ro

Data/Ora:
12-oct-2010 de la 08:30 la 15:00

Organizator:
Clubul Profesionistilor in Imobiliare