CPI – miercuri, 27 octombrie – Cu David Flusberg si Victor Zaharia, vorbim despre succes

Succesul este utilizarea la maximum a capacitatilor pe care le detii sau Succesul este abilitatea de a trece de la un esec la altul fara pierdere de entuziasm sau Succesul inseamnă ca ne ducem la culcare stiind ca talentele si abilitatile noastre au fost utilizate intr-un mod care serveste altora…

Multe idei interesante s-au scris despre succes. Unele vin de la cei al caror succes este recunoscut la scara mare, dar mai exista si micile succese pe care le avem si ni le dorim fiecare. Cum cucerim insa succesul: Din stilul de lucru? Din relatiile cu oamenii? Din o cunoastere mai buna a realitatii? Din exemplul altora? Din toate acestea la un loc …Saptamana viitoare va asteptam la o noua intalnire a profesionistilor in imobiliare. Vom asculta si vom dezbate despre secretele succesului impreuna cu invitatii speciali ai acestei seri:

DFDavid Flusberg este co-fondator si director al grupului de dezvoltare imobiliara, Adama Holding Public Ltd.
Nascut la New York, a studiat la Harvard, iar dupa o perioada in care a ocupat functia de consultant strategic la The Boston Consulting Group din New York, a venit in Romania si acum, la 35 de ani, este considerat cel mai tanar sef al unei mari companii de dezvoltare imobiliara din Romania.
Adama Holding Public Ltd. a crescut din 2004, anul de infiintare, la o afacere de miliarde de euro. David povesteste cum totul s-a dezvoltat de la zero, primul birou fiind un apartament in care living-ul servea drept birou: „Ma trezeam dimineata, ma duceam sa ma spal pe dinti, secretara, singurul angajat, era in living, iar eu ieseam in pijama si o salutam.”
Care sunt secretele succesului lui David Flusberg? Chiar el ne va vorbi despre asta, la intalnirea CPI din 27 octombrie.


Victor_ZahariaVictor Zaharia este Branch Manager la Coldwell Banker. Victor este unul dintre membrii fondatori ai Clubului Profesionistilor in Imobiliare, iar de-a lungul timpului s-a mai aflat in fata noastra, ca moderator sau speaker.
Cu aceste ocazii ne-a impartasit principiile pe care le aplica in munca si care l-au ajutat sa atinga performante. Intre timp s-a incumetat la a accepta povocari din ce in ce mai mari, care l-au dus catre noi concluzii mature in ceea ce piveste modul de lucru cu echipa sau care momentele esentiale dintr-o tranzactie in care se diferentiaza un profesionist imobiliar de un simplu agent.

Va asteptam cu mare interes si bucurie saptamana viitoare, la CPI!

Data
miercuri, 27 octombrie 2010, incepand cu ora 18:00.

Locatie
Hotelul Golden Tulip Times, de pe Bulevardul Decebal nr.19, Bucuresti.

Inscriere
Pentru a va anunta prezenta la acest eveniment, va rugam sa completati formularul de inscriere aici

Taxa de participare
10 Eur + TVA