CPI revine din vacanta! Ne vedem in 29 septembrie

Am revenit cu mai multe detalii despre urmatoarea intalnire CPI, care la fel ca toate intalnirile noastre se adreseaza celor care cred in continuare ca se pot face imobiliare in mod profesionist si cred ca acest lucru nu vine de la sine, ci investind in propria educare, continuu.

V-am pregatiti si doua surpize, una mai mare decat cealalta, care construiesc o editie speciala. Nu va putem spune decat ca se va lasa cu sampanie :).

Invitatii speciali ai acestei editii sunt:

ileana_preda
Doamna Ileana Preda,

Top Agent la Re/Max Star Imobiliare, cu o experienta importanta in domeniul imobiliarelor, acumulata in Romania si in SUA.

dragoteanu
Domnul Dragos Dragoteanu,

Manager Euroest si formator de opinie, un glas ascultat de cei care vor sa inteleaga mai bine lumea imobiliara.

daniel_tudor
Domnul Daniel Tudor,

director al Diviziei Imobiliare din cadrul Volksbank.

Cei trei ne vor prezenta perspectiva lor despre rolul si importanta autoeducarii si intelegerii dincolo de superficial a domeniului imobiliar. Prezentarea va fi sub forma unei discutii panel, asa ca ne asteptam la intrebari interesante din partea salii si la raspunsuri si mai si.

nicu_dinuUn invitat apropiat de Club este domnul Nicu Dinu, manager al companiei Legal Partener, specializat pe segmentul rezidential, dar a carui experienta merge mult mai departe.

El ne va prezenta perspectiva sa asupra dinamicii imobiliare – modul in care se interactioneaza cu diverse entitati (domenii conexe, presa, portaluri imobiliare de promovare), reactiile care vin ca efect al deciziilor de a actiona a brokerilor si felul (constructiv sau neconstructiv) in care influenteaza rezultatele agentului imobiliar.
Prin urmare, asteptam cu nerabdare sa ne revedem!

Data
miercuri, 29 septembrie 2010, incepand cu ora 18:00.
Locatie
Hotelul Golden Tulip Times, de pe Bulevardul Decebal nr.19, Bucuresti.
Inscriere
Pentru a va anunta prezenta la acest eveniment, va rugam sa completati acest formular de inscriere.
Taxa de participare
10 Eur + TVA