La CPI, meci imobiliar: Romania vs vecinii tarii. Unde suntem noi si unde sunt ei

In 27 iunie, bineinteles intr-o zi de miercuri, ne mai intalnim inca o data inainte de a lua o mica, dar mult meritata vacanta.
Confirmare
Clubul Profesionistilor in Imobiliare invita acum in scena omul din piata, in contact cu pulsul realitatii, cu suisurile si coborasurile acesteia, dar cel mai important, cu viziunea viitorului!

Dan Negulescu Dan A. Negulescu, director REALPRO, este unul dintre oamenii extrem de implicati, nu doar in propria afacere, ci in mersul industriei imobiliare in general.Este membru international al National Association of Realtors din SUA si membru international al Council of Residential Specialist.In 27 iunie ne va prezenta concluziile peregrinajului sau pe la cele mai importante evenimente imobiliare din lume, prin intermediul carora a ajuns sa cunoasca cum se descurca lumea imobiliara din afara granitelor noastre. Discursul sau, condimentat cu viziunea viitorului prin reprezentare, ne va raspunde la cateva intrebari destul de importante pentru urmatorii pasi ai pietei: Cat am reusit sa inaintam pana acum? Care sunt pasii urmatori, invatand din experienta celor care au ajuns un pic mai departe?

Asteptam cu nerabdare o perspectiva plina de substanta, asa cum a obisnuit Dan Negulescu, prin prezenta sa, participantii CPI.

Continuam apoi seara cu o sesiune speciala, intitulata: CPIul ia o mica vacanta, dar nu si dezvoltarea noastra profesionala!

Incheiem apoi seara, la meci! In continuarea CPI-ului, pentru cine doreste sa ramana, vom organiza spatiul astfel incat sa putem urmari impreuna semifinala europeana.

Va rugam sa confirmati prezenta pentru a sti cata bere sa comandam 🙂 .

Confirmare

Agenda evenimentului din 27 iunie:

18:00 – 19:00 Networking
19:00 – 19:15 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde
19:15 – 20:15 Dan Negulescu – Romania versus tarile vecine. Cat de departe am ajuns noi si unde sunt ei?
20:15 – 20:45 Sesiune: CPIul ia o mica vacanta, dar nu si dezvoltarea noastra profesionala!
20:30 – 21:30 Networking
21:30 – 00:00 Semifinala europeana!

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.

Taxa de participare la eveniment este 10 euro pentru persoanele care isi vor confirma prezenta pana in data de 26 iunie (inclusiv) ora 15:00, si de 15 euro pentru restul participantilor.

Va asteptam!