La CPI, Money Management cu Senol Asan, finantist, trainer si autor

Managementul banilor nu trebuie sa fie utilizat pentru a restrictiona cheltuielile si a te limita la o viata ieftina. Obiectivul principal este de a oferi perspectiva, decizii obiective, actiune si disciplina sustinuta in ceea ce priveste finantele personale si viitoarea ta bunastare. Senol ASAN, Secretele managementului financiar.

Confirmare

In 31 octombrie, la Clubul Profesionistilor in Imobiliare, ne vom intalni cu Senol ASAN, Head of Marketing & Sales D.R.E.A.M. la Banca Comerciala Romana, pentru a vorbi despre sistemul circulator al vietii: managementul financiar inteligent!Cu o vasta experienta in management financiar, leadership si optimizarea proceselor in vanzari, managementul schimbarii,

marketing si comunicare, Senol a ajuns recunoscut ca trainer de profil in Europa de Est si permanent colaborator al site-urilor de dezvoltare personala si profesionala, inclusiv prin publicarea unei serii vaste de articole.

O parte din ele pot fi accesate AICI. Va invitam sa le parcurgeti, pentru a-l cunoaste mai bine pe speakerul nostru si dincolo de asta, pentru utilitatea lor.

Va asteptam asadar, dupa cum ne-am obisnuit, la o editie extraordinara, de la care sa plecam cu mult mai bogati si inspirati decat am venit.

Detalii organizatorice

Data: 31 octombrie 2012, incepand cu ora 18:00

Loc de desfasurare: Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.

Taxa de participare: 10 euro pentru persoanele care isi vor confirma prezenta pana in data de 30 octombrie (inclusiv) ora 15:00, si de 15 euro pentru restul participantilor.

Va asteptam!