Raspunsuri care au nevoie de intrebari – CPI, 30 martie

In 30 martie, miercuri, CPIstii se intalnesc din nou. Seara se anunta extrem de interesanta, in agenda fiind doua prezentari, care vin sa aduca: ceva nou si ceva provocator.

Prima prezentare apartine celor de la imobiliare.ro, care lanseaza prima platforma de Real Estate Intelligence din Romania.

Aceasta platforma ofera profesionistilor imobiliari rapoarte si date pentru analiza pietei imobiliare si evaluarea proprietatilor. Ea va fi axata initial pe segmentul rezidential (vanzari si inchirieri), urmand ca pe viitor sa acopere si sectorul comercial.

Prezentarea va fi sustinuta de Dorel Nita, managerul acestui proiect. El ne va face o demonstratie despre cum functioneaza rapoartele, ce avantaje ofera si cum ne pot ajuta ele sa transformam un potential client, in cumparator.

In cea de-a doua parte a serii, dupa ceva nou, vom avea parte de ceva provocator. Ilias Papageorgiadis, CEO at MORE Real Estate Services, propune un alt fel de dialog. El se angajeaza sa raspunda in maxim 90 de secunde la orice intrebare imobiliara ii va fi adresata din sala. Asa ca, veniti pregatititi cu intrebari. Veniti pregatiti si cu raspunsuri la propriile intrebari, pentru a reusi sa cream un dialog, sa extragem din mai multe pareri, concluziile cele mai valoroase.

Mai mult, puteti trimite in avans unele intrebari, la adresa: alis.brebu@imobiliare.ro.

Ilias ne va povesti si despre experienta pe care a avut-o la Cannes, la cea mai mare intalnire a agentilor imobiliari profesionisti din lume – MIPIM. Cum se vede Romania pe harta investitorilor? Care sunt trendurile la nivel global? Vom aflam de la Ilias in 30 martie.

Pe curand si nu uitati sa va inscrieti deoarece locatia poate primi un numar de maxim 60 de persoane. Va rugam sa ne confirmati prezenta dumneavoastra pe club.imobiliare.ro. Taxa de participare este in continuare de 10 euro.
 
Data
Miercuri, 30 martie 2011, incepand cu ora 18:00.

Locatie
Hotel Epoque, Intrarea Aurora 17C, sectorul 1, Bucuresti.

Vezi si harta pentru mai multe detalii.

Locuri de parcare
Exista parcare spatioasa, gratuita. Daca veniti cu masina, intrati pana in fata hotelului si acolo va va directiona un angajat al hotelului.

Inscriere
Pentru a va anunta prezenta la acest eveniment, va rugam sa completati formularul de inscriere.