Echipa Târgului Național Imobiliar – TNI organizează joi un webinar dedicat profesioniștilor care activează în domeniu, cu informații care pot fi de ajutor în compensarea efectelor negative ale actualei situații generate de COVID-19.

Webinarul TNI se va organiza pe 23 aprilie, de la ora 18:30, și va avea doi invitați speciali – Alina Aeby și Dan Negulescu.

Aeby este Ambasador Global pentru România, Moldova și Georgia la National Association of Realtors, cea mai mare organizație din SUA dedicată agenților imobiliari cu peste 1 milion de membri, și Vicepreședintele Comisiei de Marketing și Networking din cadrul Federației Internaționale Imobiliare (FIABCI). Ea activează pe piața din San Francisco și este membră a Top Agent Network, o organizație în care sunt invitați doar top 10% dintre agenții membri ai MLS-ului local. Alina Aeby va pune în discuție în cadrul webinarului TNI tema  – „Dezvoltările Imobiliare în SUA, după COVID-19”.

Dan Negulescu lucrează în real estate din 1999 și este președintele fondator al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România. El s-a specializat în vânzări/cumpărări de proprietăți rezidențiale în București și zona metropolitană, iar în 2004 a devenit Realtor. În 2015 și 2019 Negulescu a fost ales membru al boardului director NAR, iar astăzi el este Ambasadorul NAR în Europa Centrală și de Est. Anul trecut, el a primit titlul de „International Realtor of the Year”.

În cadrul webinarului de joi, Negulescu va pune în discuție tema – „Restart Now! Suntem agenți… Ce facem acum?”. Înscrierile pentru webinarul TNI se pot face AICI.

Citește și: COVID-19 la nivel european. Cu ce se luptă jucătorii din imobiliare într-unele dintre cele mai afectate țări din regiune

Citește și: Studiu de caz – Exemplul suedez. Evoluția pieței imobiliare din țara care a refuzat să se supună COVID-19

Citește și: Mesajul unui ambasador NAR pentru agenții imobiliari din România. Perspectiva corectă din care să privim lucrurile în plină pandemie de coronavirus

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *