Evenimentul anului în domeniul construcțiilor civile va fi organizat în perioada 8-10 iunie la Timișoara. CUIB va aduce laolaltă arhitecți, designeri, ingineri și consultanți pentru 3 zile de conferințe și workshop-uri.

CUIB se adresează atât tinerilor specialiști în devenire, cât și tuturor persoanelor care vor să își amenajeze locuința sau să își construiască o casă.

La eveniment vor fi prezenți 24 de speakeri care vor oferi participanților informații despre cele mai bune materiale pentru construcții și despre noile trenduri în design și amenajare interioară. Imobiliare.ro este partener oficial al CUIB.

Pe parcursul celor 3 zile de eveniment vor fi organizate, la Hotelul Timișoara, 12 conferințe și 24 de workshop-uri astfel:

  • 8 iunie – 4 conferințe pe subiecte din sfera arhitecturii și 8 workshop-uri axate pe consultanță pentru cele mai bune soluții tehnice în construcția unei case;
  • 9 iunie – 4 conferințe pe subiecte de design și 8 workshop-uri cu soluții din domeniul arhitecturii;
  • 10 iunie – 4 conferințe axate pe management și soluții financiare, alături de 8 workshop-uri din domeniul designului.

Printre speakerii care vor participa la eveniment se numără arhitectul Dragomir Drăgan – asociat al Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara, Rareș Brădeanu – consultant cu peste 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor și Gigi Nacev – managerul Tempini România, unul dintre cele mai cunoscute branduri locale din domeniul designului ambiental și arhitecturii. Lista completă a speakerilor poate fi consultată AICI.

Biletele pot fi cumpărate AICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *