În 2020 punem pe primul loc performanța și folosim, pentru prima oară în organizarea CPI Național, o aplicație specializată de networking. Vei avea acces rapid la agenda evenimentului, vei putea să interacționezi direct cu ceilalți participanți de la conferință și să îți creezi noi oportunități de business.

Îți propunem la CPI Național 2020 aplicația specializată de networking Whova. Prin intermediul său vei avea acces la agenda evenimentului, la materialele speakerilor și poți explora lista participanților și află detalii despre aceștia. În plus, poți începe o conversație cu oricare dintre cei prezenți la eveniment într-un chat privat.

Whova îți va oferi, totodată, recomandări care te pot ajuta să pui bazele unor conexiuni de business cu alți profesioniști din breasla imobiliară care au diverse lucruri în comun cu tine, fie că este vorba despre orașul în care activează sau de experiența pe care o au în domeniu.

Atenție! Înscrierea la conferința CPI Național 2020 va fi posibilă, în ziua evenimentului, doar cu aplicația instalată pe telefonul tău mobil. Whova poate fi descărcată gratuit din Apple Store sau Google Play. DESCARCĂ APLICAȚIA AICI

Mai multe detalii cu privire la implementarea aplicației în cadrul CPI Național 2020 vor fi disponibile, în curând, pe site-ul evenimentului.

Citește și: Dăm startul înscrierilor pentru CPI Național 2020! Află cine va fi gazda evenimentului și primele detalii despre agendă

Citește și: Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor se apropie. Intră și tu în concurs!

Citește și: Două jurii nominalizează câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *