Mulţumim celor care au acceptat să ofere timp, unul dintre cele mai valoroase bunuri pe care îl avem, pentru a-i putea recunoaşte pe cei care la rândul lor au investit nenumărate resurse spre a obţine rezultate extraordinare care ajută la creşterea profesionalismului întregii comunităţi imobiliare.

Componenţa generală a juriului:

  • Reprezentant APAIR
  • Reprezentanţi Imobiliare.ro
  • Reprezentanţi dezvoltatori imobiliari
  • Reprezentant franciză imobiliară
  • Reprezentant jurnalism rezidenţial
  • Reprezentant OAR - Ordinul Arhitecţilor din România

Procesul de aplicare şi evaluarea


1. Deschiderea aplicărilor (2 martie)

Posibilitatea de aplicare este deschisă pentru orice persoană fizică, juridică sau companie care întruneşte criteriile menţionate, pentru una sau mai multe categorii. Juriul are dreptul de a nominaliza şi invita să aplice prin completarea formularului de aplicare pe cei consideraţi compatibili. Nominalizaţii care nu completează în timp util formularul de aplicare nu se pot califica pentru următoarea etapă (termenul limită pentru trimiterea aplicărilor: 13 martie, ora 22:00).

2. Stabilirea unui număr restrâns de finalişti pentru fiecare categorie de premii (15 martie)

Evaluare se face pe baza analizei formularului de aplicare. în această etapă va fi prioritară analizarea eligibilităţii aplicărilor. Neîndeplinirea criteriilor obligatorii este eliminatorie.

3. Stabilirea de către juriul întrunit a câştigătorilor pentru fiecare categorie

Decizia se ia prin analiza şi discutarea fiecărui formular de aplicare şi notarea acestuia. Fiecare membru al juriului va oferi o nota de la 1-5 (1 fiind minim, 5 maxim) pentru a aprecia calitatea îndeplinirii fiecărui criteriu. Câştigătorul va fi desemnat prin totalizarea acestor note.

Condiţii de eligibilitate


Aplicanţii trebuie să aibă 12 luni de activitate continuă, până la data de 31 decembrie 2016.

Aplicanţii trebuie să poată demonstra afirmaţiile incluse în formularul de aplicare, în conformitate cu criteriile de evaluare.

Confidenţialitate


Răspunsurile aplicanţilor vor fi accesibile doar membrilor juriului şi organizatorului principal, fără drept de a transmite conţinutul lor către o terţă persoană.

Toate informaţiile legate de câştigători sunt confidenţiale şi nu vor fi dezvăluite până la comunicare oficială a acestora.

Juriul

Bogdan Guţu

preşedintele APAIR

Adrian Erimescu

Director General Imobiliare.ro

Daniel Crainic

Director marketing Imobiliare.ro

Anca Pascu

Head of Corporate Imobiliare.ro

Andreea Comşa

Managing Director Premier Estate Management

Răzvan Cuc

Preşedinte RE/MAX România

Andrei Panait

Jurnalist Forbes România

Bogdan Alecu

Jurnalist Ziarul Financiar

Şerban Ţigănaş

Preşedintele OAR România (TBC)