One United Properties începe luna aceasta lucrările la ansamblul rezidențial cu spații de retail și birouri One Floreasca City.

One Floreasca City va fi dezvoltat pe terenul fostei fabirici Automatica din București și va cuprinde trei blocuri de apartamente exclusiviste, dar și o clădire de birouri clasa A și un spațiu de retail care va fi amenajat în fosta hală Ford care va fi restaurată și modernizată.

Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 2,8 hectare, 30% din suprafață urmând să fie reprezentată de spații verzi. În plus, vor exista 1.200 de locuri de parcare.

Se estimează că lucrările vor fi finalizate simultan pentru toate spațiile, acestea urmând să fie livrate în 2020.

Dezvoltatorul a anunțat, totodată, că va aloca 1 milion de euro pentru investiții în infrastructură și că a donat 1.000 de mp către autorități.

Se dorește ca pe viitor Calea Floreasca să fie lărgită la 6 benzi, dar și să se implementeze o nouă soluție de trafic și de semaforizare și să existe noi alveole pentru stațiile de autobuz. În plus, ar urma ca sistemul de iluminat public să fie modernizat pe segmentul Bulevardul Mircea Eliade – Strada Banu Andronache.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *