Nordis dezvoltă al patrulea proiect propriu, un ansamblu rezidențial de tip boutique, în zona de nord a Capitalei.

nordis privighetorilor

Noul ansamblu cuprinde 28 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere și este situat în apropierea Pădurii Băneasa și a centrului comercial Băneasa Shopping City.

Acesta dispune de caracteristici de green building, materialele utilizate având ca scop asigurarea unui consum redus de energie și de apă, dar și protejarea mediului înconjurător.

„Din experiența primelor proiecte tip boutique, care au aceleași caracteristici de green building și sunt situate în zona de nord, vândute integral, ne așteptăm ca și Nordis Residence Privighetorilor să atragă atenția atât clienților finali, cât și investitorilor în apartamente premium, randamentele estimate fiind superioare oricărui plasament bancar, de circa 5%-7% pe an”, explică Florin Poștoacă, managerul Departamentului de Investiții al Nordis, într-un comunicat de presă.

Nordis este o companie specializată pe segmentul imobiliar rezidențial din zona de nord și centru a Capitalei. Reprezentanții săi au lansat marca proprie de apartamente sub brandul Nordis Residence în anul 2016. Din portofoliul companiei fac parte și ansamblurile Nordis Residence Băneasa-Sisești, Nordis Residence Băneasa-Străulești și Nordis Residence Grant Home.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *