Rețea RE/MAX România se extinde cu încă două birouri, deschise într-unele dintre cele mai efervescente piețe imobiliare de la nivel național.

RE/MAX Optimus este a 12-a franciză din București a brandului. Biroul a fost deschis de două antreprenoare cu experiență în real estate. Este vorba despre Mădălina Manoilă și Cristina Ailioaei. Ambele au lucrat inițial ca agenți imobiliari în cadrul unor birouri RE/MAX înainte de a lua decizia de a-și deschide propria agenție.

Franciza RE/MAX Communities din Iași este a doua unitate aflată sub umbrela brandului în acest oraș și a fost deschisă de Vasile Grosu, un antreprenor cu specializare în comerț, dar și cu o expertiză de peste 10 ani în imobiliare.

RE/MAX România cuprinde, la ora actuală, peste 50 de francize și mai bine de 500 de membri. Planul său de extindere până în 2021 vizează 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Citește și: Apartamentele din acest hub de business al Bucureștiului se vând ca „pâinea caldă”. Valoarea tranzacțiilor a crescut cu 24% într-un an

Citește și: Impactul COVID-19 pe piața apartamentelor din București. Câte s-au vândut și la ce prețuri? Oferta a fost marcată, cererea e pe „verde”

Citește și: Noua Casă – un colac de salvare din criză, tot mai departe de tineri. Avansul crește, predictibilitatea scade

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *