Țiriac pune bazele unui nou ansamblu rezidențial lângă podul Grant din Capitală, pe terenul fostei Întreprinderi de Fabricație și Montaj Ascensoare (IFMA). În urmă cu 6 ani însă planurile Țiriac Imobiliare pentru spațiul de 2,5 hectare aveau în vedere ridicarea unor clădiri de birouri.

Ansamblul rezidențial Grant

Proiectul Ansablului rezidențial Grant a fost realizat de arhitecții și proiectanții Outbox Studio și Studio 10M, acesta fiind desemnat câștigător în urma unui concurs organizat de Țiriac Imobiliare, potrivit Economica.net.

Noul ansamblu rezidențial va cuprinde atât clădiri cu o înălțime de până la 80 de m, cât și unele mai mici, cu locuințe terasate. În plus, proiectul cuprinde și o serie de spații verzi, de grădini verticale și de piscine.

Outbox Studio este o firmă din București specializată, printre altele, în design interior, proiectare de arhitectură, office fit-out și amenajare.

Unul dintre cele mai importante proiecte Studio 10M a fost cel legat de proiectarea Veranda Mall din București alături de Chapman Taylor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *