Light Dark

Anul 2019 se apropie cu pași repezi, iar piața imobiliară continuă să fie dinamică. Informația înseamnă putere în orice decizie de business, așa că ne dorim ca profesioniștii în real estate să înceapă noul an pregătiți pentru schimbările care ar putea apărea la nivelul sectorului.

În acest sens, lansăm proiectul editorial “2018 vs 2019|Evoluție, trenduri, provocări”, prin care ne dorim să arătăm adevărata situație a pieței imobiliare din România, să oferim o retrospectivă a anului 2018, dar și perspectivele pentru 2019 în domeniu, așa cum sunt văzute ele prin prisma unora dintre cei mai mari jucători care activează în țara noastră.

Am intervievat în cadrul acestui demers editorial, pe care îl derulăm pe platforma noastră dedicată specialiștilor – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, dezvoltatori cu proiecte de anvergură, reprezentanți ai unor importante agenții imobiliare, dar și lideri din domenii conexe.

Cum a evoluat piața imobiliară în 2018 în principalele orașe ale țării, dar și pe plan local? Ce a influențat comportamentul cumpărătorului pe parcursul anului? Care au fost cele mai populare zone și tipuri de locuințe? Care este situația pe piața chiriilor? Ce așteptări și obiective au companiile din domeniu pentru 2019? Este oare iminentă apariția unei crize imobiliare?

Răspunsuri pentru toate aceste întrebări, și nu numai, găsiți în articolele pe care Imobiliare.ro le va publica începând de săptămâna aceasta în cadrul proiectului “2018 vs 2019|Evoluție, trenduri, provocări”.